De kunst van vuile gesprekken

Als je niet weet hoe je het goed moet doen, kunnen vuile woorden plotseling in bed worden gesproken, vechten, onaangenaam verrassen of je onvoorbereide meisje beledigen.

Zeg op het verkeerde moment een kleine vulstof – En haar stemming zal verslechteren als dertig maagden die werden overgedragen aan het oude Azteekse ritueel.

Maar risico – Nobele oorzaak! En als je alles goed doet, zal je seks warmer zijn dan de hel.

Daarom hebben we een korte gids verzameld voor vuile gesprekken, die u zullen helpen deze subtiele kunst te begrijpen en te vragen in uw intieme relatie.

Lees en niet bedanken.

Wat te zeggen

Allereerst maakt het niet uit wat u zegt, het is alleen belangrijk hoe en wanneer u dat zegt. Het is niet nodig om een ​​dialoogvenster porno te schrijven en deze toespraak voor de spiegel te oefenen.

Veel belangrijker en cooler, als je zegt wat je bedoelt om voor iedereen comfortabel te zijn.

Uiteindelijk is er nog geen internationaal woordenboek opgericht «Noem me teef», Het bieden van universele lege korrels, dus focus op de stroom van bewustzijn, filtering,

Zich aanpassen aan de situatie.

Over het algemeen theorie – Dat is goed, maar hoe zit het met oefening, onze Tonas -vriend? Waarom we beginnen… De eerste op onze lijst is:

Teams

De eenvoudigste manier om een ​​vies gesprek te beginnen – Hij zei wat je met haar wilt doen, ja of wat ze met je zou moeten doen. Hier hoeft u uw hoofd niet te breken over een creatieve aanpak en een hockeylid uit te vinden. U geeft bijvoorbeeld een team, bijvoorbeeld: «Ik wil dat je lippen bij mijn lid zijn» Of «Ga bij het raam staan. Ik wil je daar vliegen».

Gefeliciteerd

Kerel, als je vriendin een mooie kont heeft of een diepe ijstechniek heeft, geen set van een stier voor complimenten. Je bewondering en emoties veroorzaakt door het meisje zullen haar rode doek op de stier beïnvloeden. Natuurlijk in goede zin. Bovendien is het een geweldige start om bijvoorbeeld erotische dialogen of monologen te starten en te ontwikkelen, bijvoorbeeld: «Je prachtige benen zien er perfect uit op mijn armen» Of «Zo heet en goed».

Vragen

Niet waar je haar om de vijf minuten in je oor zult voeden: «Je voelt je goed?» We hebben specifiek nodig waarmee u de kwaliteit van seks kunt verbeteren en nieuwe plezierhorizons kunt openen. Als je de derde snelheid wist, vraag dan niet om haar.

Hoewel, als de reactie op uw acties duidelijk is, het niet nodig is om zonder stilte te proberen. Erotische gesprekken zijn gericht op het versterken van je verlangen, dus wees niet warm met zacht en probeer verslaving, anatomie en gewoonten van je vriendin te bestuderen voordat je begint met het oefenen van de techniek van vuile gesprekken.

Trouwens, over technologie. Het onderwerp van het onderwerp: «Je wilt dat ik naar je kijk totdat je mijn penis zuigt?» Of «Vind je het leuk hoe ik de tank in je cliters run?»

Verbeelding

Uitgesproken goede fantasieën, – Geverifieerde en betrouwbare manier om Borscht in het vuur te gieten. Het maakt niet uit hoe lang je je vriendin kent, in het ene geval heb je nauwere kennis en in het andere – Nieuwe ronde in een reguliere relatie.

Voorbeeld: «Ik dacht zoveel aan deze foto dat je me vandaag kamagra 100 hebt gestuurd»; «Ik wil je verbinden»; «Ik kan niet stoppen met nadenken over hoe cool je er in latex uitzag» en t.D.

Erotische literatuur

Op de pagina’s van zo’n spreuk wordt alles al tegen je gezegd, je blijft alleen om foto’s en foto’s opnieuw te displayen en inspiratie aan te trekken voor toekomstige onafhankelijke experimenten.

Beledigingen

Dit is een behoorlijk gladde spoor, dus je moet je vriendin van tevoren uitleggen «Vuile hoer» (Gat – Ja; Shmara of Salaway – NEE).

Elke dergelijke belediging moet van tevoren zorgvuldig worden doordacht, anders beledigt het u. En niet in de zin waar we het over hebben. Zorg ervoor dat epithetten zoals «Idioot», «Zhiruha», «Het spijt me Tupitsa» Word de laatste woorden die je tegen haar zegt.

Hoe te zeggen dat

Stemmingsmodulatie

Je kunt beginnen met een sensuele fluistering, je kunt zelfs verzamelen als ik het zeker weet. Als u de taak van tactiek kiest, moet uw stem natuurlijk sterk en krachtig klinken. Probeer hem onder het gebruikelijke op de toonbodem te laten, maar overdrijf het niet met zo’n jigur. Alles moet met mate zijn.

Benadrukt enkele woorden

Sleutelwoorden zijn het belangrijkste instrument van enige communicatie, dus als ze niets heeft gehoord al dan niet, bleef ze warm in liefde en aarzelt ze niet om te herhalen, bijvoorbeeld op belangrijke momenten te concentreren: «Fuck me meer. Je hoorde me? Sterker».

Ogen en oren

Spreek vulgariteit, kijk in het oog of wortelen op je oor en spreekt uit. Dun. Zeer.

Vertrouwen

Soortgelijke praktijken betekenen wederzijds vertrouwen. Ik ben het ermee eens als je mijn neus de schuld krijgt: «Zuigt mijn penis», – Je wilt gewoon knuffelen en troosten.

Geef me de gewenste, zodat Stanislavsky trots op je is!

Zoek naar haar ogen, vertel het je vol vertrouwen, zonder een pas en niet rood. Je hebt een situatie en een meisje volledig. Praat met, configureer en vereisen luide vereisten, ja!

Wanneer moet je zeggen

Dit is het minst belangrijke onderdeel van onze instructies, omdat het volledig afhangt van wat u doet. De enige belangrijke regel: je kunt vuile woorden zeggen als het echt goed is en dat is genoeg «warmte».

Trouwens, je kunt het ook stimuleren met vergelijkbare zinnen die in een eenvoudiger kanaal worden gesproken.

Maar nogmaals, alles hangt af van hoeveel je je vriendin kent. En als dit je eerste kus is in een tweede date, zelfs als de heetste de meest hete is, is het niet nodig om te chisp, in wat je droomt om het te informeren.

Het is veel beter om haar te vertellen dat je de onderste ledematen weigerde en je hoofd hebt gedraaid – Zo goed dat ze kussen. In de eerste fase is voldoende.

Doe dit niet!

In eerdere elementen van dit artikel was improvisatie gewoon welkom. Maar Guy, vergeet het…

Sommige.Neem contact op met haar of hun geslachtsdelen «haar» Of «Dit». Wen aan het bellen van uw eigen namen.

2. Zweer de hele tijd. Dit is geen theatermonoloog in mannelijk libido hoe het verlangen te verhogen het nummer waar je bent in de eerste rollen. Stilte, omdat stilte uw toekomstige woorden veel sterker zal maken en klemt.

3. Beschrijf wat u nu doet. «Oh god, ik lik je tieten!», «Wacht, ik zal je nu invoegen… een beetje meer…» Gordijn.

4. Overdrijft de waardigheid van het meisje niet. Als hij u vertelt dat een tien -achtige bescherming van de meting «Zo groot», Je accepteert het voor mock. Dezelfde situatie met haar borsten.

5. Zeg dat je iets met haar wilt doen en… onmogelijk.

Over het algemeen, een man, alleen oefenen, tact en observatie, je kunt de kunst van vuile woorden volledig beheersen.